onsdag den 26. september 2012

En lille mand bliver til

...og nej, jeg er ikke gravid ;)

Min kæreste siger altid, at han ønsker sig gaver, som jeg selv har kreeret. Og er der noget skønnere end at give hjemmelavede gaver til nogen, der virkelig værdsætter det?! :D
Til hans fødselsdag gik jeg derfor i gang med dette broderi:


Kan nogen se, hvad - eller hvem - det er? :)Hvis du har spillet mange konsolspil, kender du måske Mega Man. Min kæreste elsker ham, fordi han bringer masser af gode minder fra barndommens konsolspil frem. Han har sågar haft en melodi fra Mega Man som ringetone ;)
Anyway, jeg googlede ganske simpelt "mega man", hvilket gav utroligt billeder af den blå mand - både løbende, skydende, hoppende og stående. Det gode ved figurer fra den tids konsol- og computerspil er, at de er tegnet i store pixels. Det gør det meget nemt at tegne op til broderi/hama, og så er det jo sådan set bare at gå i gang:


De figurer, jeg fandt på nettet, var dog ret små, så for hvert kryds på tegningen broderede jeg tre. Resultatet blev min kæreste meget glad for (og jeg synes også selv, at det blev ganske vellykket):
 

Tak til Trine for at inspirere mig til at fortælle om glæden ved at give hjemmelavede gaver. Trine hæklede en kridtpose til sin mand, fordi han ønskede sig en, hun lavede til ham, frem for den i butikken :)

Kan din kæreste/mand lide hjemmelavede gaver? Og hvad har du senest kreeret til nogen, du holder af?

3 kommentarer:

 1. Hvor er du god!
  Jeg vil også igang med at brodere snart!
  Det er lidt skægt med sådan nogle gamle pixel sager.. Tit når jeg skal finde perle mønstre søger jeg faktisk på pixel eller broderi ting :)

  Min kæreste kan godt lide når jeg har tegnet noget til ham. Går også med en ide om at lave et halsterklæde til ham..
  Åh alle de projekter! :)

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med nørderi - og selvfølgelig skal nørderi fejres med korsstingsbroderi. Så kan det nemlig blive nørd med nørd på, og så er alt godt! Mao: virkelig fin gave!

  I min barndom har jeg tegnet så meget pixel, at jeg bliver helt nostalgisk af at se dine tegninger.

  KH
  tina

  SvarSlet
 3. Tak for jeres søde kommentarer!

  Natacha, jeg kan kun anbefale dig at brodere! Det er så dejligt meditativt. Og mon ikke din kæreste vil blive glad for et hjemmehæklet halstørklæde :)
  Sjovt at du søger på pixel eller broderi, når du skal finde mønstre til perlesager - jeg gør præcis det modsatte ;)

  Hihi tak, Tina! Pixels er nu nostalgiske. Tegnede du også i regnehæfter? De var nemlig perfekte med alle de kvadratiske firkanter, man kunne skravere til et fint mønster :)

  SvarSlet

TAK for at du læser min blog - det er skønt at kunne dele min kreative verden med dig :)
Det vil gøre mig noget så glad, hvis du vil skrive en kommentar til det indlæg, du netop har læst. Så ved jeg lidt mere om, hvad mine kære læsere kan lide eller ikke lide ved min blog og mine designs.

Kærlig hilsen
Christel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...