tirsdag den 18. september 2012

Blog-friends :)

Inspireret af Puk har jeg i dag sendt et kort og en lille gave til et dejligt menneske, som jeg kun kender via bloggen. Faktisk er det denne person, der gav mig lyst til at lære hæklekunsten at kende - og uden hendes hjælp var jeg aldrig kommet i gang med hverken hækleri eller at blogge.
Her er et billede af én af de små gaver:


Der er intet så skønt som at modtage rigtig post, og jeg håber, at jeg med min lille hilsen kan gøre et andet menneske glad :)

God dag til jer derude!

4 kommentarer:

 1. Nej, hvor er det da bare en rigtig sød idé! Og en fin lille gave :)

  /Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Stine! Og velkommen til min krea-blog :)

   Slet
 2. og det var jo MIG! Og jeg blev så mega mega mega glad med glad på! De to pink armbånd har faktisk hængt på mig siden - selv til en omgang yoga selvom jeg altid plejer at tage mine smykker af. Der på måtten i et rum med mange mennesker nåede jeg at tænke, hvor sjov det ville være, hvis du var der og ville kunne genkende mig på armen :-)

  Jeg er også vild med det med de sorte perler i øvrigt! Og kortet, og tanken og ja, det hele! Tak med tak på!

  knus
  tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det nemlig :D
   Ja, hvor havde det været sjovt, hvis jeg var til samme yogahold og du havde armbåndet på!
   Armbåndet med de sorte perler var lidt et eksperiment med teknikken at binde knuder mellem perlerne, så jeg er glad for, at du også kan lide det. I det hele taget er det dejligt, at min lille gave vakte så stor glæde - det var jo lige præcis meningen :)

   Knus
   Christel

   Slet

TAK for at du læser min blog - det er skønt at kunne dele min kreative verden med dig :)
Det vil gøre mig noget så glad, hvis du vil skrive en kommentar til det indlæg, du netop har læst. Så ved jeg lidt mere om, hvad mine kære læsere kan lide eller ikke lide ved min blog og mine designs.

Kærlig hilsen
Christel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...