onsdag den 13. november 2013

Blogudfordring dag 3: Det er jeg i gang med lige nu

Skal jeg være sådan helt bogstavelig, så er det kreaprojekt, jeg er i gang med lige nu dette tørklæde/rør, hæklet efter fri fantasi i halvstangmasker:


Jeg elsker tørklæder! De er så dejligt nemme at anvende, og de behøver ikke at være fancy og besværlige at hækle for at blive flotte. For eksempel færdiggjorde jeg for en uges tid siden et hæklet halstørklæderør, som er vældig simpelt. Ja, der er vel nærmest ikke tale om en opskrift, men jeg skrev en vejledning i, hvad jeg gjorde - den finder du HER.

Det regnbuefarvede tørklæde, jeg er i gang med lige nu, hækler jeg i det blødeste akrylgarn. Jeg har tre nøgler á 100g/240m, så det skal nok blive stort og lunt - perfekt til vinterkulden :) Og så er jeg ret vild med den måde, farverne fordeler sig på. Det giver tørklædet et forskelligt look, afhængigt af hvordan man lige får viklet det omkring halsen.I morgen kan du læse om (og måske se, hvis jeg tør!) det grimmeste/mest kiksede, jeg har lavet. Ses vi? :D

____________________________________________________________________________________________Jeg detager i udfordringen, der løber i hele uge 46, dvs. fra d. 11. november 2013 til og med d. 17. november 2013 sammen med 21 andre bloggere. Find os alle hos Zoomsnoren.

10 kommentarer:

 1. Hvor er det bare fint! Det er noget flot garn, du har brugt. Det ser godt ud med de farveskift.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg synes også selv, farveskiftene fordeler sig rigtig fint - lucky me :)

   Slet
 2. Hvor er det bare nogle glade farver. Jeg bruger nærmest tørklæde hver dag, men jeg har ikke nogle, der er hæklet. Måske jeg skulle prøve:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det skal du da :) Den vejledning, jeg lagde på bloggen i lørdags, er virkelig nem - især hvis du springer delen i en anden farve over, men i stedet hækler/syr enderne sammen. Håber på at se et hæklet tørklæde på din blog snart :)

   Slet
 3. Dejlige farver. Hækler du bare der ud af med garnet eller styrer du farveskiftene? Det ser ud som om farverne følger striberne ret godt - vi ses:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Jeg styrer ingenting, hækler bare derudaf. Så ja, jeg er heldig med den måde, farveskiftene kommer på :) Når det er færdigt, lægger jeg en vejledning ud.

   Slet
 4. Åh, hvor er det altså nogle skønne farver - lige til at blive glade i låget af!
  Garnet ser også rigtigt lækkert ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. De gør også mig i rigtig godt humør :) Farver for the win, yay!

   Slet
 5. øjj nogle flotte farver :-)

  SvarSlet

TAK for at du læser min blog - det er skønt at kunne dele min kreative verden med dig :)
Det vil gøre mig noget så glad, hvis du vil skrive en kommentar til det indlæg, du netop har læst. Så ved jeg lidt mere om, hvad mine kære læsere kan lide eller ikke lide ved min blog og mine designs.

Kærlig hilsen
Christel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...