tirsdag den 12. november 2013

Blogudfordring dag 2: Mit yndlingsmateriale

Hvis der er ét materiale, jeg bare slet ikke kan holde mig fra, så er det PERLER.

Det er som at træde ind i en anden verden for mig, når jeg åbner døren til en velassorteret perlebutik. Alt andet forsvinder for en stund, og jeg kan næsten ikke få nok af bare at se mig omkring. Hele vægge med strenge af funklende, skinnende og farverige perler kæmper om min opmærksomhed. Skuffer fyldt til kanten med hele farvepaletten præsenteret i små, smilende kugler, der venter på at blive beundret.

Da min kæreste sidste år forærede mig, at vi sammen tog på perleshopping i Amsterdam og Paris, som vi ville komme til på vores Europa-roadtrip, blev jeg faktisk helt rørt. Og nøj, jeg havde mange perler med hjem - her blot et lille udpluk:


Når jeg ikke falder i stave over at kigge forelsket på de mange perler, bruger jeg dem til armbånd og øreringe. Ud over de håndlavede øreringe, der ligger på min webshop, har jeg senest kreeret en bunke armbånd med perler fra både Danmark, Holland, Frankrig og Thailand. Det giver mig en helt særlig glæde, når jeg får perlerne foran mig til at give præcis det udtryk eller look, jeg - ofte ubevidst - leder efter.Der er også noget helt særligt og tilfredsstillende ved at kreere på bestilling - f.eks. hvis et sæt øreringe skal matche et bestemt stykke tøj eller outfit.
En tidligere kontorfælle bad mig f.eks. lave et sæt øreringe til hendes datter. Farvekoden var mat grøn, så de passede til datterens yndlingstørklæde:


Da en af mine veninder skulle giftes i juli måned, spurgte hun, om jeg ville lave hendes bryllupsøreringe:


Og til vores bryllup i maj måned endte jeg med disse fire håndlavede kandidater. Vinderen blev nr. 3 fra venstre - dét sæt matchede perfekt til båndet på min brudekjole og de blomster, jeg havde i håret på vores store dag <3


Nu har jeg rablet løs om min fasination ved perler - godt klaret til dem, der nåede helt til bunds ;)

Morgendagens blogudfordring lyder: "Det er jeg i gang med lige nu". Kig forbi i morgen, hvis du vil se, hvad jeg pusler med for tiden.

____________________________________________________________________________________________Jeg detager i udfordringen, der løber i hele uge 46, dvs. fra d. 11. november 2013 til og med d. 17. november 2013 sammen med 21 andre bloggere. Find os alle hos Zoomsnoren.

10 kommentarer:

 1. Man kan blive helt facineret, og får den vildeste lyst til at røre - eller det gør jeg, når jeg ser perler på snor :) .. og sikke nogle flotte øreringe

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kan jeg heller ikke dy mig for at gøre ;)
   Og mange tak - dejligt med dine komplimenter!

   Slet
 2. Hold da op en masse perler. Øreringene er vildt flotte! Perler er nok noget af det eneste, jeg aldrig har puslet med, men måske jeg skulle prøve:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan kun anbefale det ;)
   De fylder også en hel del, når jeg tager alle kreakasserne frem og spreder samtlige perler og andre smykkematerialer ud på spisebordet. Så er jeg i drømmeland - og tiden flyver afsted, uden at jeg lægger mærke til det :)

   Slet
 3. Ååårh, hvor dine billeder gør, at jeg bliver helt fanget af materialerne! Perler er også flotte, og jeg kan fuldstændig sætte mig ind i din fascination for en ting, når man bliver overvældet af det i det øjeblik, hvor man træder ind i en butik!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vel nok dejligt at høre :)
   Lige præcis! Jeg har ofte lyst til at købe en hel butik, men må stramme mig an til kun at købe de perler, jeg skal bruge - eller kun en lille smule ekstra ;)

   Slet
 4. Det ligner jo et skatkammer! Hvor er der mange flotte perler! Det er nogle smukke øreringe, som du havde lavet til dit bryllup.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Anita - jeg fik også mange komplimenter for dem på dagen ;)
   Når jeg står i en perlebutik, er det svært at skulle udvælge hvilke perler, der skal hjem i mit lille skatkammer.

   Slet
 5. åååhhh perler :-) jeg elsker perler og du har nogle meget flotte kan jeg se :-) som en slikbutik

  SvarSlet

TAK for at du læser min blog - det er skønt at kunne dele min kreative verden med dig :)
Det vil gøre mig noget så glad, hvis du vil skrive en kommentar til det indlæg, du netop har læst. Så ved jeg lidt mere om, hvad mine kære læsere kan lide eller ikke lide ved min blog og mine designs.

Kærlig hilsen
Christel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...