lørdag den 23. november 2013

Sneak peak på hæklede håndledsvarmere

Ved siden af evighedstæppet og det spraglede tørklæde i halvstangmasker har jeg nu tilføjet endnu et hækleprojekt til min liste: et tredje sæt håndledsvarmere á la dem, jeg hæklede til min Mormor (klik HER for at se dem).

Dette par er til en kær veninde, der bor i Leiden. Hun har selv valgt farverne, og ligesom parret til Mormor er de hæklet i bølgemønster med én grundfarve og én detaljefarve - her er et sneak peak:

 

Jeg viser naturligvis billeder af det færdige sæt :)
Rigtig god weekend!

10 kommentarer:

 1. Jeg er tosset med det mønster. Jeg har lavet et par babybukser i det samme bølgemønster og de var en fornøjelse at producere. Jeg glæder mig til at se dit resultat!

  SvarSlet
  Svar
  1. Også mig ;) Jeg havde helt glemt, hvor hurtigt det faktisk går at hækle det mønster. Det ser meget mere avanceret ud, end det er. Kan forestille mig, at det er sindsygt flot til babybukser - har du lagt et billede af dem på din blog?

   Slet
  2. Jeg lavede bukserne, før jeg startede bloggen - men jeg har smækket dem på IG, så du kan dem der. :)

   Slet
 2. Det er et meget flot mønster! Jeg glæder mig til at se de færdige håndledsvarmere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Anita. Det gør jeg bestemt også - nu er der ikke langt endnu :)

   Slet
 3. Hvor er det et flot mønster! Lækre! ❄️❄️❄️

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, Charlotte :) Jeg er selvsagt også vældig begejstret for det!

   Slet
 4. lækre håndledsvarmere - også dem du har lavet tidligere i samme mønster. Måske de lige skulle blive til en julegave til bonuspigerne...
  Tak for inspiration!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Tina :) Jeg er også selv helt forelsket i mønstret, som heldigvis mange anvendelsesmuligheder! Selv tak - det er kun dejligt at vide, at mine kreationer kan inspirere :)

   Slet
 5. Det er altså et fedt mønster. Får lyst til at lave en hue! Hey, og tak fordi du lige fortalte om din oplevelse med Semilla-garnet inde hos mig. Jeg endte med at blive irriteret og smide det hen i hjørnet, hvor det har ligget og suremulet lige siden. Men hvis det bare er en fejl, er der jo noget at gøre ved det :-D

  SvarSlet

TAK for at du læser min blog - det er skønt at kunne dele min kreative verden med dig :)
Det vil gøre mig noget så glad, hvis du vil skrive en kommentar til det indlæg, du netop har læst. Så ved jeg lidt mere om, hvad mine kære læsere kan lide eller ikke lide ved min blog og mine designs.

Kærlig hilsen
Christel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...