mandag den 25. november 2013

Spar 20% på julegaverne!


Ja, du læste rigtigt :) Jeg giver 20% på ALLE smykker fra min webshop ved bestilling senest 10. december 2013 og betaling med MobilePay eller direkte overførsel.

Klik HER for at se mit udvalg af håndlavede øreringe og halskæder.

Del meget gerne billedet på din blog eller Instagram-profil. Det giver ikke ekstra rabat eller lodder i en konkurrence, men masser af point i karmaregnskabet ;)

2 kommentarer:

 1. Har lige læst dine indlæg fra blogudfordringen - skønne indlæg. Især den med perler :-) Jeg køber ikke rigtig perler, men elsker at sidde og nørkle med at lave glasperler.
  Jeg tror bestemt jeg skal kigge lidt mere i din shop, kender en, der ville elske de dråbeformede med stjerner! jeg har dog ikke mobilepay.
  tak for din kommentar på min blog i dag, sjovt at læse, hvad der får folk til at kommentere. Jeg kendte slet ikke din blog, så det var jo en fin opdagelse..

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til min blog, Frøken Tina - det er vel nok hyggeligt :)

   Sejt at du laver dine egne glasperler! Indtil nu køber jeg alle de perler, jeg skal bruge, men det kunne være sjovt selv at lave dem.

   Mht. webshoppen er det intet problem, at du ikke har MobilePay. Normalt kan man enten betale via webshoppen eller ved at overføre beløbet direkte. Da jeg kører med rabat indtil jul, er direkte overførsel at foretrække, fordi systemet ikke selv kan trække en rabat fra. Vi kan aftale nærmere, når/hvis du beslutter dig for at købe et par :)

   PS: Du får et ordenligt svar til din kommentar til min kommentar om kommentarer, når jeg har bedre tid.

   Slet

TAK for at du læser min blog - det er skønt at kunne dele min kreative verden med dig :)
Det vil gøre mig noget så glad, hvis du vil skrive en kommentar til det indlæg, du netop har læst. Så ved jeg lidt mere om, hvad mine kære læsere kan lide eller ikke lide ved min blog og mine designs.

Kærlig hilsen
Christel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...