mandag den 25. marts 2013

Smukke perler i forårssolen

Så fik jeg endelig købt materialer til de øreringe, jeg gerne vil have på til vores bryllup. Er de ikke fine, som de skinner i forårssolen? :)
Den fire-symmetriske guldfigur ligner utroligt meget en guldfigur, der er på min brudekjole. På min kjole er der også et bånd, og jeg har haft virkelig svært ved at finde perler, der matcher, fordi farven er en blanding af lyserød og lyslilla. De små lyslilla katteøjne-perler er faktisk den rigtige farve, bare mellem 1 og 2 nuancer mørkere, så jeg forestiller mig, at de vil passe fint til.


De to andre perlesæt er mere lyserøde i farven.
De små er lyserød kvarts - en fin og sart farve, og samtidig er perlen let gennemsigtig. Det giver et sødt look, synes jeg. De store er solide og u-igennemsigtige. Jeg tror, at de vil være rigtig flotte til en større udgave af de ovale guldvedhæng, så dem vil jeg have fat i.


Og SÅ skal der ellers eksperimenteres :)

4 kommentarer:

 1. Det ser så fint ud! Glæder mig til at se hvad du krea'er dig til :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg har et par af dem klar allerede, så de kommer nok på bloggen inden for et par dage :)

   Slet
 2. Kære Christel - jeg har endnu ikke fået den ødelagte vase retur..ved du om de ville sende den afsted til mig?

  Mange hilsner Betina.

  Send mig lige din adresse endnu engang...jeg har desværre ikke andre vaser, men jeg syntes ikke at du skal gå glip af en give away, fordi den gik i stykker - så jeg vil gerne sende dig noget andet ;O)

  Mange hilsner Betina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Betina

   Det var da irriterende - den skulle netop være sendt retur samme dag, som jeg "afviste" den på posthuset. Hmm. Jeg må vist lige en tur på posthuset for at høre, hvor den er i systemet.

   Hvor er det bare sødt af dig, tusind tak! Jeg sender dig straks min adresse i en email :)

   Kærlig hilsen
   Christel

   Slet

TAK for at du læser min blog - det er skønt at kunne dele min kreative verden med dig :)
Det vil gøre mig noget så glad, hvis du vil skrive en kommentar til det indlæg, du netop har læst. Så ved jeg lidt mere om, hvad mine kære læsere kan lide eller ikke lide ved min blog og mine designs.

Kærlig hilsen
Christel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...