søndag den 14. oktober 2012

Seeing stars

Ihhhhhh!
Det her skulle gerne blive til et tørklæde, men det bliver godt nok noget bette, hvis jeg fortsætter sådan her. Kan én af jer fortælle mig, hvad jeg gør galt:
På en eller anden måde lykkes det mig at fjerne stjerner i mønstret for hver række. Hvordan jeg har båret mig ad, aner jeg ikke. 

Al hjælp og gode råd modtages med kyshånd!

7 kommentarer:

 1. Tak for din kommentar på min blog.

  Tror helt klart jeg skal til at rode lidt rundt i din blog, den ser rigtig interessant ud, tror let jeg kan blive inspireret ;-)

  SvarSlet
 2. Tusind tak, Jusse - og velkommen til! :)

  SvarSlet
 3. har du fundet ud af det? ellers har jeg også lige hæklet noget med star stitches, så måske jeg kan hjælpe.

  SvarSlet
 4. har du fundet ud af det? ellers har jeg også lige hæklet noget med star stitches, så måske jeg kan hjælpe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ville være en kæmpe hjælp! Kan du gætte/se, hvor jeg har gjort noget forkert? Jeg har selv en idé om, at det er i enderne - altså når jeg skal vende - at jeg på en eller anden måde springer nogle masker over. Men forstår ikke, hvordan jeg kan gøre det med så mange. Har du hæklet stjerner efter en video?

   Slet
  2. PS: Har du lyst til at deltage i min Give away? Der er et fint broderi på højkant - og dét kan jeg i det mindste godt finde ud af ;)

   Slet
 5. Hov, jeg glemte jo at tjekke, om du havde svaret... Jeg kan ikke helt se, hvad du laver, men jeg kan tælle, at du går fra 10 stjerner i første række til 7 i næste... Og at du har en del flere "grene" i dine stjerner, end jeg har.
  Jeg brugte denne video http://www.youtube.com/watch?v=Voo3D3l_mpE til at lære det. Det tog mig lige lidt at se hvor hun stikker ned, men sådan er det jo :-)
  Så du skal bare regne med to luftmasker pr stjerne, plus tre ekstra luftmasker til den første.
  Sig til, hvis du skal bruge mere hjælp.

  SvarSlet

TAK for at du læser min blog - det er skønt at kunne dele min kreative verden med dig :)
Det vil gøre mig noget så glad, hvis du vil skrive en kommentar til det indlæg, du netop har læst. Så ved jeg lidt mere om, hvad mine kære læsere kan lide eller ikke lide ved min blog og mine designs.

Kærlig hilsen
Christel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...