tirsdag den 9. april 2013

Ladies & gentlemen, may I present ....


Forleden tog min kæreste dette billede af de to sæt øreringe, som valget står mellem til brylluppet: 1) Guldfigur med lille, lilla-changerende perle eller stor, lyserød og 2) Guldring med stor, lilla-changerende og facetsleben perle eller lyserød perle.

Jeg har selv en favorit ...hvilken én af de fire øreringe kan du bedst lide? :)

6 kommentarer:

 1. Det må blive den yderst til venstre der er favoritten hos mig, men de er alle fine:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Kirsten! For at være helt sikker på, hvilken ørering jeg vil have på, skal jeg lige se dem alle i forhold til kjolen. Det må blive en aften, hvor min kæreste ikke er hjemme ;)

   Slet
 2. Jeg hepper på den med den store guldring og den lilla sten :-)

  SvarSlet
 3. Åh, hvor er de dog fine hver og en - den med lilla sten og stor ring, synes jeg især er skøn, men elsker også lille i alle afskygninger.

  - Anne

  SvarSlet
 4. Hej søde...
  Synes de alle 4 er super søde og elegante! Men synes at hvis vi taler om "elegance" og "stilet" så synes jeg helt klart nr. 3 fra venstre. Altså den mørke lilla med ring om.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke enige I er, Rikke, Anne og Mia ;) Det er faktisk også den ørering, jeg hælder mest til. Den kommer til at passe flot til kjolen og til mine andre smykker :)

   Slet

TAK for at du læser min blog - det er skønt at kunne dele min kreative verden med dig :)
Det vil gøre mig noget så glad, hvis du vil skrive en kommentar til det indlæg, du netop har læst. Så ved jeg lidt mere om, hvad mine kære læsere kan lide eller ikke lide ved min blog og mine designs.

Kærlig hilsen
Christel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...