tirsdag den 26. februar 2013

Kan du gætte, hvad det er?

Et lille snapshot fra da vi lavede alle vores bryllupsinvitationer. Kan du se, hvad det er? Jeg kan fortælle, at vi brugte omkring 500stk. af dem ;)


4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Godt gæt - det kunne det sagtens være. Men faktisk er dimserne rester af det, vi brugte ;) Det er nemlig bagsiden af dobbeltklæbende fotohjørner.

   Slet
 2. Jaha! Dem kender jeg udemærket. Vi er ret gode venner, mig og så de dobbeltklæbende. Jeg har et meget stort lager, som jeg fik indkøbt lige før, at jeg købte et digitalkamera. Jeg burde egentlig få printet nogle fotos, så jeg også kan få mig sådan en håndfuld hjerter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er i hvert fald perfekte til dem slags - så tynde, at man slet ikke lægger mærke til dem.
   Da jeg stod sådan med dem i hånden, fik jeg helt lyst til at kaste dem op i luften og danse rundt mellem dem, mens de faldt ned. Så tænkte jeg på, hvor lidt jeg gad ligge på gulvet for at samle 500 små, tynde plastdimser op fra gulvet ;)

   Slet

TAK for at du læser min blog - det er skønt at kunne dele min kreative verden med dig :)
Det vil gøre mig noget så glad, hvis du vil skrive en kommentar til det indlæg, du netop har læst. Så ved jeg lidt mere om, hvad mine kære læsere kan lide eller ikke lide ved min blog og mine designs.

Kærlig hilsen
Christel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...