torsdag den 31. januar 2013

Hjerter på række

Velkommen til alle nye læsere - hvor er det dejligt, at I vil læse med :)

Min kæreste og jeg er netop vendt hjem efter en tiltrængt ferie - derfor tavshed her på bloggen. Jeg ville ønske, at jeg kunne skrive noget spændende om mine kreative projekter, men det hele har stået lidt stille på det seneste. Mest af alt fordi vi er fuldt beskæftigede med at forberede vores bryllup - som nu er under tre måneder væk :D Derudover er vores badeværelse i gang med at blive renoveret, så vi kan ikke bo derhjemme, hvor alle mine krea-goodies ligger.I juleferien fik jeg dog broderet dette broderi. Det er ret krøllet, for jeg knipsede bare et hurtigt billede af det, da jeg kiggede forbi lejligheden i morges. Min tanke var, at det skulle bruges til vores bryllupsinvitationer (scannes, redigeres og printes ud på lækkert papir). Men det fungerede ikke så godt, så nu arbejder vi videre med andre ideer ;)

Når vi kan flytte hjem igen, står et andet broderi øverst på min krea to do-liste. Nemlig at jeg skal gøre Give away-gaven til Christines nyfødte søn færdigt. Jeg har bladret den store broderi-bogstavs-bibel igennem for at finde et sejt & flot M til lillefisen. Jeg glæder mig til at give det - og til at vise det frem for jer.

4 kommentarer:

 1. Hej Christel.

  Velkommen hjem fra ferie, sådan en kunne jeg godt bruge. Mums der er bare noget lækkert over sådan nogle korsstings hjerter.

  God dag,
  Karen

  SvarSlet
 2. Hej Karen
  Tusind tak, det er vel nok sødt af dig :)
  Også rigtig god dag til dig!
  Kh, Christel

  SvarSlet
 3. Hej Christel!
  Velkommen hjem! Lillefisen glæder sig som bare pokker til dit broderi;)
  Hvis du skal have inspiration til nogle invitationer eller pynt til dit bryllup, så har jeg lige lavet begge dele til vores navngivningsfest !

  Christine

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :)
   Faktisk har jeg netop i dag købt pap og andre materialer til vores invitationer. Det er vidst også på tide med præcis tre måneder til den store dag ;D Men jeg vil vildt gerne se dine invitationer alligevel - og bestemt også flere billeder af pynten!

   Kh, Christel

   Slet

TAK for at du læser min blog - det er skønt at kunne dele min kreative verden med dig :)
Det vil gøre mig noget så glad, hvis du vil skrive en kommentar til det indlæg, du netop har læst. Så ved jeg lidt mere om, hvad mine kære læsere kan lide eller ikke lide ved min blog og mine designs.

Kærlig hilsen
Christel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...