torsdag den 10. januar 2013

En aften i kreativitetens tegn

~ * ~ * ~  G O D T  N Y T Å R  ~ * ~ * ~

Det har været en alt for lang pause her på bloggen! Ikke fordi kreapuslerierne har stået stille, men fordi jeg har brugt rigtig meget tid på bryllupsforberedelser (nu er den store dag under 4 måneder væk, weeee!) og på Projekt Badeværelsesrenovering.

Men nu er jeg tilbage :)

I går aftes havde jeg to dejlige veninder på besøg til nogle hyggelige kreatimer. Mens regnen silede og vinden ruskede udenfor, sad vi trygt og varmt indenfor med chokolade, bolcher, virgin daiquiries og massevis af materialer:

Dyb koncentration


Mens jeg selv puslede med diverse småting (som ikke var spændende nok til at tage billeder af), knyttede de macramé-armbånd på livet løs. Og se bare, hvor fine de blev:
Må 2013 blive et skønt år med masser af kreativitet og bloggeri :D

Kærlig hilsen
Christel


6 kommentarer:

 1. Hold nu op,det ser hyggeligt ud! De armbånd ligner jo en million.
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er så flotte! Jeg er meget imponeret (og lidt ærgerlig over, at jeg ikke også fik knyttet et armbånd eller to ;)

   Slet
 2. Hej Christel! Uh, det ser jo rigtig godt ud med vores fine armbånd! Det er godt, at vi har en så god lære-mester i dig... "Christel, hvordan kommer jeg videre herfra"... "Christel må jeg lige høre dig om noget?" osv. - meget tålmodig og gode råd..!
  Jeg nød virkelig vores aften og har selvfølgelig haft mit armbånd på idag til investorarrangement ude i byen - så kunne det rigtig blive vist frem.. :)
  Vi ser også frem til flere aftener eller dage med kreahygge!

  Hils kokken og sig, at han var med til at sikre fuld koncentration med lækker mad..:)

  Knus og kram fra Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi :) Tak, Louise!
   Ja, jeres armbånd blev megaflotte! Og jeg synes kun det er hyggeligt, at I vil være kreative med mig :) Jeg hilser kokken!
   Knus & kram

   Slet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud og nogen smukke armbånd de fik knyttet

  SvarSlet

TAK for at du læser min blog - det er skønt at kunne dele min kreative verden med dig :)
Det vil gøre mig noget så glad, hvis du vil skrive en kommentar til det indlæg, du netop har læst. Så ved jeg lidt mere om, hvad mine kære læsere kan lide eller ikke lide ved min blog og mine designs.

Kærlig hilsen
Christel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...