onsdag den 7. november 2012

Blå himmel og regnbue til hovedet

Denne dejligt varme hue er blød og skøn - og så lyser den så fint op på en grå dag :) Jeg har hæklet med Alpaca-garn fra Søstrene Grene, 2 nøgler i regnbuefarve og 1 nøgle i blå.
Inspirationen har jeg fra Jeanettes pandebånd, og det er virkelig enkel hue at hækle. I stedet for 20 lm slog jeg så mange op, som huen skulle være høj (jeg lagde en anden hue ud som målestok) - og så var det ellers bare derudaf: halvstangmasker (hstm) i bagerste led række efter række til huen kunne komme omkring hovedet på mig. Til sidst lavede jeg en pompon af det sidste garn og vupti:
6 kommentarer:

 1. Ih hvor er den fin!
  Jeg har lånt din ide og har netop færdiggjort huen.
  God weekend :)

  SvarSlet
 2. Hvor er det dejligt, at du kan bruge min hue som inspiration :) Yay for at dele gode ideer her i blogland. Håber du har haft en skøn weekend!

  SvarSlet
 3. ... og pludselig kunne Christel sige "vupti" om hækling. Totalt godt gået :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Tina!
   Sjovt, du skriver det - for jeg tænkte egentlig ikke over, hvor nemt det faktisk var. Måske er det et tegn på, at jeg er ved at være klar til større og mere komplicerede hækleprojekter ;)

   Slet
  2. Altså, når huen består af halve stangmasker og bagerste maskeled, så ER det allerede et kompliceret projekt ;-) Så ja, nu kan du lave nærmest alt! Hækling er simpelthen det bedste!

   Slet
  3. Oh yes, it is ;)
   Hvor er du altså sød - tak for opmuntringen!

   Slet

TAK for at du læser min blog - det er skønt at kunne dele min kreative verden med dig :)
Det vil gøre mig noget så glad, hvis du vil skrive en kommentar til det indlæg, du netop har læst. Så ved jeg lidt mere om, hvad mine kære læsere kan lide eller ikke lide ved min blog og mine designs.

Kærlig hilsen
Christel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...