onsdag den 9. maj 2012

A little help from my friends

Når alle mine smykke-materialer ligger fremme på spisebordet derhjemme, er det dejligt nemt liiiige at lave et par øreringe. Dette er hvad der kom ud af gårsdagens nusserier:


Nå, men nu ville jeg jo faktisk primært oprette en krea-blog for at kunne følge min udvikling som hækler. Efter at have set så ufatteligt mange lækre hækleprojekter hos blandt andre Tich Tach og Lutter Idyl (tjek dem ud, de er begge fyldt med inspiration!), besluttede jeg mig i efteråret 2011 for at lære mig selv at hækle.
Til at begynde med var det virkelig svært! Frustrationerne var uendelige og irriterende. Men lige pludselig gik det hurtigt, og jeg kunne uden problemer hækle fastmasker! Jeg var helt oppe af flyve af begejstring over at se, hvordan den ene maske efter den anden tryllede sig frem under nålen :) Faktisk blev jeg så begejstret for hækleriet og for mine egne evner (som på det tidspunkt var forbeholdt fastmasker), at jeg kun så uendelige muligheder. Straks bestilte jeg mønster og garn til Yarnfreaks yndlingstæppe i farver, der matcher vores sofapuder. Ej, men det kunne næste ikke blive bedre! ...indtil jeg så opskriften, og det gik op for mig, hvor stort et projekt tæppet er og hvor lidt jeg forstod af både opskrift og forskellige typer masker. Suk. Heldigvis kom en sød blogger mig til undsætning - to be continued :)

5 kommentarer:

 1. Yepee! Så fik du din første faste læser i nettet. Her er allerede rigtig rart at være :-) Det er simpelthen så hyggeligt, at du er herinde. Glæder mig til at følge dig!

  KH
  tina

  SvarSlet
 2. PS. Og tak for de søde ord! Rødme :-)

  SvarSlet
 3. Rigtig flotte øreringe og en hyggelig blog det bliver. Her glæder jeg mig til at læse med. Kig også ind til mig www.hellesrodekasse.blogspot.com :0)

  SvarSlet
 4. Sikken nogen fine smykker du har lavet! Glæder mig til at følge dine hækleeventyr og alt hvad du ellers begiver dig ud på her i blogland.

  Kh Camilla

  SvarSlet
 5. Dejligt, at I kan lide mine øreringe.
  Og tusind tak for de mange søde velkomsthilsner, de gør mig rigtig glad :) Jeg skal nok holde jer alle opdaterede og glæder mig helt til at skrive det næste indlæg :)
  Ha' en skøn weekend!

  SvarSlet

TAK for at du læser min blog - det er skønt at kunne dele min kreative verden med dig :)
Det vil gøre mig noget så glad, hvis du vil skrive en kommentar til det indlæg, du netop har læst. Så ved jeg lidt mere om, hvad mine kære læsere kan lide eller ikke lide ved min blog og mine designs.

Kærlig hilsen
Christel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...