mandag den 21. maj 2012

Fra hækling til broderier

Den optimale fortsættelse på hækleeventyret ville være, at jeg havde fået knækket koden til yndlingstæppet og var godt i gang. Men ak. Faktisk må jeg med skam indrømme, at jeg ikke har givet det et andet forsøg endnu. Faktisk havde jeg i går taget et lille udvalg af hæklegrej med hen til en veninde, som gerne vil lære at hækle - også Tinas forklaring på opskriften og en garnnøgle. Men jeg holdt mig tilbage. Måske er det, fordi jeg stadig ikke tror, at jeg kan finde ud af det. Men tæppet bliver selvfølgelig aldrig færdigt, hvis jeg ikke prøver ;)

Til gengæld har jeg på det seneste broderet en del. Det er vanvittigt hyggeligt og mediterende, og jeg kan snildt sidde et par timer eller mere og blive helt skeløjet af at stirre på de små korssting. Og det er så skønt, når mønsteret langsomt dukker frem på stoffet - bid for bid.

Mit første broderi (i denne omgang) var meget enkelt og inspireret af et lignende hos Cross Stitch Junkie - dog med en slightly different text ;)Bagefter bestilte min søster et broderi med ordet "Cunt". Jeg valgte pink tråd og en neongrøn ramme - da vi boede sammen, var vores stue nemlig malet pink og vores entré neongrøn :)For tiden er jeg mere motiveret til at brodere og lave smykker, da det ikke foreløbig er sæson for varme sofatæpper og tykke tørklæder. Men jeg har ikke givet op på tæppet - jeg skal måske bare lige have lidt flere hækle-succesoplevelser, før jeg tør kaste mig over det igen.

Hvad har du haft svært ved at gå i gang  med? Og hvorfor?

Ha' en vidunderlig solskinsdag!
Kh, Christel

2 kommentarer:

  1. Ohr, hvor ser det godt ud!

    SvarSlet
  2. Mange tak - dejligt med så positiv en kommentar :)

    SvarSlet

TAK for at du læser min blog - det er skønt at kunne dele min kreative verden med dig :)
Det vil gøre mig noget så glad, hvis du vil skrive en kommentar til det indlæg, du netop har læst. Så ved jeg lidt mere om, hvad mine kære læsere kan lide eller ikke lide ved min blog og mine designs.

Kærlig hilsen
Christel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...